Individuel Jobcoaching

Hvis du ønsker at føre din karriere i en ny retning, kan det være svært at overskue alle mulighederne. Derfor har vi specialiseret os i at coache dig til et nyt arbejdsliv, der i højere grad imødekommer dine ønsker og drømme. Vi fokuserer både på den personlige og faglige udvikling, og i den proces flytter vi dine grænser og ”skubber” respektfuldt til dig og din forandringsparathed, så alle jobmuligheder afdækkes. Som coach lytter vi meget til dine ønsker, så vi i fællesskab fremelsker de sider af dig selv, der er mest attraktive for erhvervslivet.

Hvis du er blevet afskediget, kan det også være et godt tidspunkt at tage dit arbejdsliv op til revision. Det indebærer blandt andet, at vi hjælper dig med kompetenceafklaring, barrierehåndtering, en personlig markedsføringsplan, et målrettet CV og skarpe ansøgninger samt forberedelse og evaluering af dine jobsamtaler. Samtidig bidrager vi også til at identificere forskellige relevante virksomheder, du kan kontakte.

Et personligt rådgivningsforløb sigter på den måde mod at give dig værktøjerne til at tage lederskab over din karriere og tage skridtet fra tanke til handling. 

"Job Vision har den unikke evne, at de har taget udgangspunkt i min situation og de arbejdsrelaterede mål, jeg har stillet mig selv. Min personlige konsulent har virkelig engageret sig i mig og afkodet min personlighed, så samtalerne altid har været positive og konstruktive. Jeg er også rigtig godt tilfreds med, at vi kom ind på de familiemæssige forhold, for det er i min optik vigtigt at have baglandet med sig, når man snakker karriereudvikling.

Samtalerne har levet fuldt ud op til mine forventninger. Jeg har fået nogle teknikker, som gør mig bedre til at overskue større projekter og ikke mindst involvere andre i mit arbejde og gøre brug af deres kompetencer. Tak!"

Morten Thomsen

Kontakt os på 70 10 33 35 eller jobvision@jobvision.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan flytte dig. 

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os

Copyright 2014 - JobVision.dk •