Vi skaber vellykket integration

Job Vision har i mange år arbejdet sammen med landets kommuner, og vi er glade for at arbejde sammen med flere af de mest succesfulde kommuner på integrationsområdet.

Vi arbejder bl.a. med integration på Bornholm, hvor 58% af deltagerne er sikret selvforsøgelse enten via job eller uddannelse. I videoen ser vi nærmere på vores integrationsindsats på Bornholm.

Sådan sikrer vi vellykket integration

Hos Job Vision tror vi på, at integration er lig selvforsørgelse. Alfa og omega for at lykkes med at integrere nye borgere i Danmark er derfor, at de hurtigst muligt får tilknytning til arbejdsmarkedet enten via praktik, job eller uddannelse. Det er ude i virksomhederne eller på uddannelsesinstitutionerne, at det daglige sprog bliver brugt, og hvor man som ny borger lærer kulturen på arbejdspladen at kende, skaber netværk og relationer. 

Når jobcentre vælger at samarbejde med Job Vision, sikrer vi derfor: 

-          Vellykket integration

-          Tæt virksomhedssamarbejde

-          Indsatser på tværs af kommuner

Vi har fokus på det individuelle, og derfor udvikler og afdækker vi faglige, sociale og sproglig kompetencer hos den nye borger. Vi har desuden fokus på at afklare beskæftigelsesmål for at fremme en hurtig integration og opnå tilknytning til arbejdsmarkedet. 

Job Vision har igennem mange år opbygget landsdækkende og lokale virksomhedsnetværk, så lad os samarbejde om at finde relevante løsninger til jeres nye borgere. 

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Del på LinkedIn

Copyright 2014 - JobVision.dk •