Job Vision er certificeret som en god arbejdsplads

I Job Vision har vi med glæde modtaget certificeringen som en god arbejdsplads af Great Place to Work®, og vi venter spændt på, at der i aften den 15. november løftes sløret for, om vi har fået god placering blandt Danmarks bedste arbejdspladser. 

Hvad er certificeringen baseret på?

Certificeringen er baseret på Great Place to Works® globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads. Den er udregnet på baggrund af Trust Index© medarbejderundersøgelse og Kulturprofil, som er undersøgelser af både virksomhedens ledelses- og organisationspraksis samt medarbejdernes oplevelse af tillid, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen.

For at blive certificeret som en god arbejdsplads kræver det:

  • - Et gennemsnit på 70% i hver af de fem dimensioner i Trust Index© medarbejderundersøgelsen.
  • - En Kulturprofilscore på 50%.

Hvad betyder certificeringen for Job Vision?

Det er med stor glæde, at vi i Job Vision er blevet certificeret som en god arbejdsplads. Vi er især glade, fordi vi som HR-virksomhed netop arbejder med trivsel og den gode arbejdsplads, og med certificeringen kan dokumentere, at vi selv ligger højt på de parametre, der skal til for at være en god arbejdsplads. Det viser også, at vi stadig, som en af vores medarbejdere udtrykte det ”arbejder i Job Vision og ikke for Job Vision”.

Danmarks Bedste Arbejdspladser 2016

I aften den 15. november afsløres det, hvilke virksomheder der er kåret som Danmarks Bedste Arbejdspladser 2016. Deltagerne er de arbejdspladser, der lever op til kriterierne for at blive certificeret som en god arbejdsplads, og vinderne er de arbejdspladser, som placerer sig højst i Trust Index© medarbejderundersøgelsen og Kulturprofilen. Sidste år, som var vores første år, fik Job Vision en fantastisk 5. plads.

 

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Del på LinkedIn

Copyright 2014 - JobVision.dk •