Om Job Vision

Job Vision er et landsdækkende udviklingshus for mennesker, der enten har mistet deres arbejde eller ønsker et karriereskifte. Vi hjælper desuden virksomheder med effektiv rekruttering og outplacement og arbejder tæt sammen med forsikringsselskaber, a-kasser og kommunale jobcentre, når ledige skal i aktivering.

Når vi arbejder, tror vi på individuelle, virksomhedsrettede forløb, der udvikler hvert enkelt menneske. Vi vil have vores kandidater i arbejde og gør vores yderste for at få det bedste frem i dem, vi har ansvaret for. Vi kommunikerer uden omsvøb og brænder for at flytte grænser. Men vi gør det med stor respekt for den enkelte. Det er i vores optik den bedste forudsætning for at skabe positiv, varig forandring.

Job Vision bygger på en filosofi om, at alle så vidt muligt kan og skal være i arbejde. Vi sætter en ære i at respektere det enkelte menneske og lytter og lærer overalt, hvor vi bevæger os. Det betyder, at vi altid vælger de metoder og værktøjer, der passer bedst til det menneske, vi arbejder med. Vi tænker ud af de faste rammer og hylder princippet om, at vi mennesker engang imellem har godt af at blive skubbet lidt i den rigtige retning. Det gør vi med den størst mulige grad af empati og anerkendelse.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os