Historie

Job Vision har været en foretrukken samarbejdspartner på HR-området siden 1992, hvor virksomheden blev etableret af de to arbejdssøgende jobvisionærer Bjarne Sunder og Axel Ramsing.

På daværende tidspunkt var begge uden arbejde, og de deltog i et aktiveringsprojekt for ledige. Deres oplevelse var, at de eksisterende projekter for ledige ikke var effektive nok, og de fik idéen om at starte et mere givtigt aktiveringsprogram for ledige op.

Idéen blev til Job Vision, Danmarks første virksomhed til karriererådgivning af opsagte og ledige veluddannede.

Det første produkt, som Job Vision tilbød, var et 13 ugers forløb kaldet "Futura", og fokus i forløbet lå på personlig rådgivning.

I 1994 udvidedes forretningen til også at tilbyde rekruttering, leder- og medarbejderudvikling, genplacering og organisationsudvikling. Det var ligeledes i 1994, at de første medarbejdere blev ansat. 

I 1998 åbnede virksomheden kontor i Århus. Job Vision bliver en anerkendt medspiller på beskæftigelsesområdet og inden for karriererådgivning.

I 2003 bliver Job Vision medlem af ACP – verdens største faglige organisation inden for karriererådgivning, og året efter har Job Vision 100 medarbejdere og 20 afdelinger i Danmark. 

I 2005 bliver Job Vision solgt til Krifa Holding A/S, men fortsætter som selvstændigt selskab.

For tredje år i træk nomineres Job Vision som "Entrepreneur of the year" af Ernst & Young.

I 2006 fratræder Axel Ramsing og Bjarne Sunder, og Henry Haahr tiltræder som ny direktør i Job Vision.

I april 2013 bliver Job Vision lagt sammen med Jobdk. Selskabet fortsætter som et nyt og samlet Job Vision A/S med hovedsæde i København.

I november 2013 tiltræder Ib Hørup som ny direktør for Job Vision.

I november 2015 og 2016 er Job Vision at finde i top fem blandt Danmarks bedste Arbejdspladser® (Great Place to Work®).

I Februar 2017 køber to tidligere afdelingschefer Job Vision A/S af Krifa Holding A/S. Juliette Guldberg bliver administrerende direktør og Morten Engel Nielsen direktør.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os