Professionel Karriererådgivning

I Job Vision tror vi på, at det er den individuelle rådgivning og det personlige forløb, der bedst og hurtigst fører dig videre til et nyt job på arbejdsmarkedet. Det er aldrig sjovt at miste sit arbejde. Men det er heller aldrig for sent at tage hul på en proces, der giver dig fornyet energi og ikke mindst afklaring forud for dit næste job. Læs mere her, hvad vi kan gøre for dig og din fremtidige karriere.  

Job Vision har skræddersyet et individuelt udviklingsforløb for lønsikrede kandidater og ledige. Forløbet motiverer og skaber et klart billede af dine kompetencer, så det bliver nemmere at indlede en offensiv og målrettet jobjagt. Job Vision arbejder ud fra en meget klar ambition om at få dig i rette job hurtigt. Derfor arbejder vi intensivt med brugen af netværk, LinkedIn, udarbejdelse af et målrettet CV og uopfordrede ansøgninger, der afkorter din ledighedsperiode. Vi har også mange års erfaring med rekruttering og kender derfor processen fra både virksomhedens og medarbejderens side.

"Det har i perioder været rigtig træls at være ledig, men møderne og forløbet hos Job Vision har virkelig flyttet mig. Jeg står nu med en helt anden selvtillid og en god portion optimisme, og jeg føler mig langt bedre rustet til min fremtid på arbejdsmarkedet."

Jens Søndergaard Andersen 

For ledige For lønsikrede

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os