Karriererådgivning for ledige

Job Vision har gennem mange år været en effektiv sparrings- og samarbejdspartner for kommuner og jobcentre rundt om i landet. Derfor ved vi en hel masse om, hvordan vi bedst hjælper dig som ledig. Vi har en stærk tro på, at det er virksomhedsrettede forløb, der skaber størst udvikling og forandring, så du hurtigst muligt kommer tilbage på arbejdsmarkedet.

Vores rådgivning og vejledning er personlig og skræddersyet til lige præcis dig. Vi ved, hvad erhvervslivet efterspørger, når det gælder personlighed, kompetencer og motivation, og det gør, at vi kan arbejde målrettet med din personlige udvikling og afklaring.

Vi tager vores opgave og ansvar alvorligt og møder dig med respekt og ordentlighed. Vi er meget åbne i vores dialog, og vi er først tilfredse, når du er i arbejde igen. Det kan lyde idealistisk, og det er det også. Men det er aldrig blåøjet. Det handler ganske enkelt om at udnytte dine ressourcer, så du er ledig i kortest mulig tid.

Herunder kan du se tre ledige jobsøgende fortælle om deres erfaringer med Job Vision. 

Job Vision tilbyder en række forskellige ydelser: Effektiv Virksomhedsindsats  (en individuel, differentieret indsats); virksomhedsrettet jobsøgningsforløb ; Individuel Coaching og Direkte I Virksomhed (hurtig etablering af virksomhedspraktik og arbejdsprøvning). Fælles for alle forløbene er, at de skaber afklaring, motivation og jobparathed. Download vores brochurer for at læse mere.

Du kan også kontakte os på 70 10 33 35 eller jobvision@jobvision.dk, hvis du vil høre mere om vores ydelser til ledige.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os