Virksomhedsrettede forløb

I Job Vision ved vi en masse om, hvordan vi skaber det bedste match mellem virksomheder, der mangler arbejdskraft og dig som ledig kandidat. De virksomhedsrettede forløb er effektive og målrettede dit næste job. Samtidig sætter vi alle sejl til for at få dig videre i virksomhedspraktik eller i job med løntilskud som et middel til drømmejobbet. Vores erfaring viser nemlig, at det er de virksomhedsrettede forløb, der skaber størst udvikling og forandring, så du hurtigst muligt kommer tilbage på arbejdsmarkedet. 

Vores rådgivning og vejledning er personlig og skræddersyet til lige præcis dig. Vi ved, hvad erhvervslivet efterspørger, når det gælder nye medarbejdere og ikke mindst personlighed, kompetencer og motivation. Det gør, at vi kan arbejde målrettet med din personlige udvikling og afklaring.

Vi tager vores opgave og ansvar alvorligt og møder dig med respekt og ordentlighed. Vi er meget åbne i vores dialog, og vi er først tilfredse, når du er i arbejde igen. Det kan lyde idealistisk, og det er det også. Men det er aldrig blåøjet. Det handler ganske enkelt om at udnytte dine ressourcer, så du er ledig i kortest mulig tid. Samtidig sikrer vores indsats, at virksomhederne nemt og hurtigt kan gå til Job Vision, når de har brug for ny arbejdskraft. 

Job Vision tilbyder en række forskellige ydelser. Fælles for alle forløbene er, at de skaber afklaring, motivation og jobparathed. Download vores brochurer for at læse mere.

Du kan også se en video med mejerichefen for Arla Foods Rødkærsbro Mejeri her, hvor hun fortæller om et særligt virksomhedsrettet forløb for fleksjobbere. 

Du kan også kontakte os på 70 10 33 35 eller jobvision@jobvision.dk, hvis du vil høre mere om vores ydelser målrettet ledige.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt os på

Telefon 70 10 33 35
eller jobvision@jobvision.dk

Følg os