Hvad betyder interim?

/Hvad betyder interim?
Hvad betyder interim? 2017-11-28T08:19:12+00:00

Hvad betyder interim?

Job Vision Interim kombinerer de bedste kompetencer med den fulde fleksibilitet

Du skal sætte dig ind i meget, når du er blevet fyret – fx interim. Udtrykket “ad interim” og “interim” betyder “midlertidig” eller “indtil videre” og er taget fra latin. Interim ledelse eller interim management er midlertidig ledelse, som anvendes, når der er travlhed i virksomheden. Interim management anvendes også, når en ny leder skal ansættes ved, at man ansætter en midlertidig leder, indtil man har fundet den rette leder af virksomheden. Interim ansættelse tager hånd om akutte udfordringer eller forandringsprojekter m.m. Det er en fordel i disse situationer, fordi interim ansættelse giver virksomheden en dynamisk ny ressource ved behov.

Der er forskellige grunde til, at man vælger interimansættelse i en virksomhed. Det kan være transformation eller vækst, omstruktureringer, resultat optimering, krisehåndtering, sammenlægninger, produktlancering, eller som ovenfor nævnt ansættelse af en midlertidig leder, indtil den rette leder ansættes.

En midlertidig leder er udelukkende en midlertidig ressource, som bistår virksomheden i akutte situationer eller afgrænsede opgaver. Interimansættelse er fordelagtigt i travle perioder eller ved fratrædelsen af en kernemedarbejder, indtil den rette kandidat til den tidligere kernemedarbejder findes.

Eksempelvis er interimmanagers ledere, som er specialister, og som samarbejder med organisationen i virksomheden om en målrettet løsning. Interimansatte er altså højtkvalificerede og objektive mennesker uden sociale relationer i virksomheden og med stor erfaring i lignende udfordringer, som de har løst professionelt. De er værdifulde som sparringspartner.

Interimansættelser giver fleksibilitet, og de rigtige mennesker giver optimale resultater. Job Visions interimkoncept kombinerer de bedste kompetencer med den fulde fleksibilitet. Det er fordelagtigt med fleksibilitet på funktionærniveau, hvor ansvarsgraden er højere end hos en timelønnet vikar. Job Vision Interim giver virksomheden en fuldt integreret medarbejder med den høje grad af fleksibilitet – lige fra bogholder til direktør m.m. med specialviden inden for alsidige fagområder, som virksomhederne mangler.

Medarbejderne på interimkontrakt indgår på lige fod med øvrige funktionærer, hvad angår arbejdsforhold, personaleforening, pension, kantineordninger og så videre. Bag kulissen sikrer vi tryghed for alle parter.