Vi tilbyder

/Vi tilbyder
Vi tilbyder 2017-11-10T13:26:52+00:00

Outplacement

Selvom du driver en succesrig virksomhed, kan der indimellem være perioder, hvor du har brug for færre medarbejdere. Derfor har Job Vision udviklet en socialt ansvarlig model for, hvordan du som leder tager hånd om dine opsagte medarbejdere. Som udviklingshus kan vi hjælpe og vejlede dine medarbejdere på en god og menneskelig måde.

Vi arbejder resultatorienteret og er ikke tilfredse, før dine medarbejdere igen er i arbejde. Derfor bruger vi rigtig meget energi på at finde det bedste i dem, vi har ansvaret for. Vi lægger altid en individuel strategi for jobsøgningen, som i vores optik er den bedste forudsætning for at skabe positiv og varig forandring.

Se mere

Karriererådgivning

I Job Vision tror vi på, at det er den individuelle rådgivning og det personlige forløb, der bedst og hurtigst fører dig videre til et nyt job på arbejdsmarkedet. Det er aldrig sjovt at miste sit arbejde. Men det er heller aldrig for sent at tage hul på en proces, der giver dig fornyet energi og ikke mindst afklaring forud for dit næste job. Læs mere her, hvad vi kan gøre for dig og din fremtidige karriere.

Job Vision har skræddersyet et individuelt udviklingsforløb for lønsikrede kandidater og ledige. Forløbet motiverer og skaber et klart billede af dine kompetencer, så det bliver nemmere at indlede en offensiv og målrettet jobjagt.

Se mere

Spouse job

Internationale virksomheder flytter fra tid til anden deres medarbejder rundt i verden. Når en medarbejder med udenlandsk baggrund flytter til Danmark, følger der ofte en familie med. Afhængig af situationen vil ægtefællen (spouse/partner) have et ønske om og/eller behov for at blive integreret på det danske arbejdsmarked.

Der vil ofte være behov for at få rådgivning og sparring. Behovet for at blive integreret kan være alt afgørende for at familien bliver i landet, da familiens trivsel i Danmark er alt afgørende.

Se mere

Interim

Fordi udviklingen går hurtigere end nogensinde før, og de færreste kan se ret langt ind i fremtiden, er der brug for fleksibilitet som aldrig før. Samtidig er de rigtige mennesker altafgørende for optimale resultater. Interimkonceptet kombinerer de bedste kompetencer med den fulde fleksibilitet.

Din virksomheds aktuelle behov er altid fundamentet for, hvad vi som leverandør skaber af løsninger. Job Visions interrimkoncept er skabt i tæt samarbejde med en international kunde, for i globale virksomheder er rammerne til antal ansatte her i landet ofte låste. Interimkonceptet er også attraktivt for mange andre virksomheder, fordi det tager det bedste fra alle verdener.

Se mere

Job Vision er et landsdækkende konsulenthus for mennesker, der enten har mistet deres arbejde eller ønsker et karriereskifte.

Kontakt os