Rekrutteringsfirma og vikarbureau

/Rekrutteringsfirma og vikarbureau
Rekrutteringsfirma og vikarbureau2017-10-30T15:45:15+00:00

Job Vision er et målrettet rekrutteringsfirma

Job Visions professionelle jobkonsulenter er veluddannede. Job Vision har mange opgaver som rekrutteringsfirma, hvor vi rekrutterer specialister, ledere og andre medarbejdere på alle niveauer. Hos Job Vision er vi meget aktive også på de sociale medier.

Når Job Vision som rekrutteringsfirma får en ny rekrutteringsopgave, kontakter vi mulige kandidater, som matcher den ledige stilling i virksomheden. Job Vision har et stort netværk, fordi jobansøgere kommer ikke længere af sig selv. Hos Job Vision bruger vi altid den nødvendige tid til at finde den rette nye medarbejder til en virksomhed. Kvalitet koster selvfølgelig noget, men det er billigst at få den rette medarbejder fra starten. Job Vision leverer kvalitet til en fornuftig pris, og Job Vision løser opgaven med stor omhyggelighed hver gang.

Som rekrutteringsfirma med mange års erfaring ved vi hos Job Vision, at vores nødvendige tidsforbrug, gode menneskekendskab og vedvarende arbejde løser enhver rekrutteringsopgave optimalt for alle parter. Job Vision har kun HR-konsulenter og jobkonsulenter med stor erfaring blandt vore medarbejdere, og leverer langsigtede løsninger. Som rekrutteringsfirma løser Job Vision mange outsourcing og outplacement opgaver for vores kunder. Job Vision finder de rette medarbejder til mange slags stillinger, som fx ledere og direktører, sælgere, teknikere, ingeniører, Key Account Managers, økonomichef, lagermedarbejder m.m.

På Job Visions hjemmeside kan du se, hvad vi arbejder med for øjeblikket, og Job Vision arbejder inden for mange brancher og med specialiserede stillinger. Eksempler på brancher er: Pharma og Biotek, Bygge og Anlæg, Tekniske Brancher, Life Science m.m.

Job Vision holder møde med en virksomhed for at høre om virksomheden i hovedtræk og virksomhedens krav til en ny medarbejder om faglige og personlige kompetencer. Job Vision udfærdiger et stillingsopslag, som virksomheden skal godkende, før rekrutteringsprocessen opstartes. Job Vision søger efter forskellige typer kandidater – gerne med forskellig baggrund. Job Vision er specialister i at se muligheder i flere typer af kandidater. Kontakt Job Vision og lad os finde din næste medarbejder.