Job Vision støtter handicapidrætten

Parasport Danmark og Team Parasport har fået ny sponsor: Det landsdækkende konsulenthus Job Vision

Job Vision har længe ledt efter det helt rigtige at støtte, og vi er stolte af nu at have fundet det helt rigtige match. Job Vision er et landsdækkende konsulenthus for mennesker, der har brug for coaching og sparring, fordi de har mistet deres arbejde, føler sig stressede eller mistrives på arbejdspladsen. De arbejder tæt sammen med erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og jobcentre i hele landet. Job Vision brænder for at flytte grænser og tror på, at individuelle forløb med respekt for den enkelte skaber en positiv og varig forandring.

At valget faldt på at støtte parasporten er ikke tilfældigt, fortæller administrerende direktør, Juliette Guldberg:

”Parasport matcher godt til Job Vision, da Job Vision også møder opsagte medarbejdere, med handicap, der skal have outplacement. Vi kan alle få et handicap, og det ændrer ofte ikke på, at vi også skal have et job. Job Vision lever af karriererådgivning, og det at være aktiv inden for sport er med til at udvide udøvernes netværk og derfor sandsynligheden for job.”

Hos Parasport Danmark er direktør Niels Christiansen naturligvis glad for at kunne byde Job Vision velkommen på holdet:

”Vi er enormt stolte over at byde Job Vision velkommen i vores fantastiske virksomhedsportefølje. Job Vision er drevet af nogle ekstremt kompetente og resultatorienteret personer, og vi tror som virksomhed og forbund på de samme grundlæggende værdier. Jeg er sikker på, at det er et perfekt match, og vi glæder os meget til at introducere Job Vision for den fantastiske verden i parasport.”