Find job hurtigt

Fyret – og hvad så? Er du blandt de mennesker, som vil finde et nyt job? Du er måske blevet opsagt fra dit tidligere job? Søger du bare nye karrieremæssige udfordringer? Årsagerne kan være mange. Hos Job Vision har vi og vores professionelle karriererådgivere mange års erfaring i at hjælpe mennesker videre på arbejdsmarkedet.

For mange mennesker er jobbet en vigtig del af livet. Det kan være svært for mange mennesker, når de bliver ledige. Mange mennesker forventer faktisk at blive i deres job indtil pensionsalderen. Sådan går det ikke altid. Andre mennesker har lyst til at prøve noget nyt og et karriereskift, inden de skal på pension.

De fleste mennesker i disse situationer ønsker at finde et job hurtigst muligt. Det forstår man selvfølgelig godt, men det kan være svært. Heldigvis er der kvalificeret hjælp at hente hos Job Vision, som hjælper mange mennesker tilbage på arbejdsmarkedet.

Det kan godt være svært at bevare modet og motivationen til at blive ved med at søge jobs. Mange mennesker løber simpelthen også tør for idéer og inspiration i denne forbindelse. Job Vision kommer her med lidt inspiration, som vi håber, at flere mennesker kan få gavn af. Der er mange muligheder for inspiration i forbindelse med jobsøgning. Det kan være inspiration fra for eksempel såkaldte headhuntere, jobkonsulenter, HR konsulenter, social media eksperter, karriere coaches og mange andre.

Måden, som man søger jobs på, har ændret sig sammenlignet med bare to år tidligere. Det er for eksempel en god strategi at prøve at få større gennemslagskraft ved at tro på dig selv. Du skal også huske, hvad du er god til, fordi så stiger din selvtillid. Dit kropssprog skal du også have fokus på. Du skal også være opmærksom på dit valg af tøj m.m. Forbered en kort beskrivelse af dig selv og hop ud i det – eller som man siger: “Fake it ‘till you make it!”. Du skal tro på det.