Outplacement

Selvom du driver en succesrig virksomhed, kan der indimellem være perioder, hvor du har brug for færre medarbejdere. Derfor har Job Vision udviklet en socialt ansvarlig model for, hvordan du som leder tager hånd om dine opsagte medarbejdere. Som udviklingshus kan vi hjælpe og vejlede dine medarbejdere på en god og menneskelig måde.

Vi arbejder resultatorienteret og er ikke tilfredse, før dine medarbejdere igen er i arbejde. Derfor bruger vi rigtig meget energi på at finde det bedste i dem, vi har ansvaret for. Vi lægger altid en individuel strategi for jobsøgningen, som i vores optik er den bedste forudsætning for at skabe positiv og varig forandring.

Karriererådgivning

I Job Vision tror vi på, at det er den individuelle rådgivning og det personlige forløb, der bedst og hurtigst fører dig videre til et nyt job på arbejdsmarkedet. Det er aldrig sjovt at miste sit arbejde. Men det er heller aldrig for sent at tage hul på en proces, der giver dig fornyet energi og ikke mindst afklaring forud for dit næste job. Læs mere her, hvad vi kan gøre for dig og din fremtidige karriere.

Job Vision har skræddersyet et individuelt udviklingsforløb for lønsikrede kandidater og ledige. Forløbet motiverer og skaber et klart billede af dine kompetencer, så det bliver nemmere at indlede en offensiv og målrettet jobjagt.

Erhvervscoaching

Siden er under ombygning

Stresscoaching

Stress og dermed stresscoaching har for alvor sneget sig ind på de danske arbejdspladser. Stressramte medarbejdere er derfor noget, som en hel del virksomheder oplever. Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Job Vision er et landsdækkende konsulenthus for mennesker, der enten har mistet deres arbejde eller ønsker et karriereskifte.