Outplacement

Når en medarbejder eller måske dig selv er blevet opsagt fra sit nuværende job, kan vedkommende i mange tilfælde drage nytte af et outplacementforløb. Hos Job Vision har vi stor erfaring med at håndtere opsagte medarbejdere, som Job Vision giver karriererådgivning på professionel vis. Jo før man kommer i gang med outplacement / genplacering sammen med den opsagte medarbejde – jo bedre. Job Vision er en god sparringspartner og har stor erfaring med outplacement og genplacering.

På denne måde tilbyder Job Vision, at den opsagte medarbejder med det samme vil få en kyndig rådgivning. Så kan den opsagte medarbejder med professionel sparring fra Job Vision på taget hul på sin fremtidige karriere. Job Vision støtter hver enkelt opsagt individuelt og tilbyder den opsagte et skræddersyet forløb, for folk og deres historik er forskellige. Det har Job Vision med vores omfattende viden om outplacement og genplacering også er erfaret i vores arbejde med mange forskellige kandidater. Hos Job Vision kalder vi også de opsagte medarbejdere for kandidater.

Job Vision er en god sparringspartner

Job Vision har mennesket i centrum, og vi lytter altid opmærksomt til vores kunder. Job Vision tager i vores individuelle forløb med outplacement og genplacering typisk også udgangspunkt i, at den opsagte medarbejder kan mødes med sin Job Vision rådgiver efter behov. Det kan være en gang ugentligt eller om ønsket flere gange ugentligt. Job Vision er bevidst om, at outplacement / genplacering hjælper mange opsagte videre i nye ansættelser inden for et halvt års tid. Man kan betragte outplacement som en form for professionel målrettet jobmæssig rådgivning.

Den opsagte medarbejder kan både være en medarbejder og en leder, som Job Vision i begge tilfælde kan tilbyde outplacement / genplacering. Outplacement er en god form for støtte til den opsagte medarbejder, så vedkommende lettere kan komme videre. Så kan vedkommende ligeledes blive støttet professionelt for hurtigst muligt at komme i arbejde på ny. Outplacement er personlig og individuel rådgivning. Job Vision møder folk, dér hvor de er, fordi Job Vision er vant til at lytte opmærksomt og handle ud fra det.  Som arbejdsgiver er det samtidig en god fornemmelse at tilbyde den opsagte medarbejder et målrettet forløb med outplacement. På denne måde bliver det lettere for den opsagte at arbejde resultatorienteret mod en ny ansættelse i samarbejde med Job Vision.

Job Vision tilbyder flere forløb, herunder også workshops, hvor den opsagte kan få afklaret nogle vigtige punkter. Det kan eksempelvis være vedkommendes kompetencer, ønsker m.m. Kontakt os gerne og hør, hvad Job Vision kan gøre for dig.