Symptomer på stress

Tegn på stress kan eksempelvis være mavepine, anspændthed eller hovedpine. Før problemet bliver for stort og uoverskueligt, så kontakt vores erfarne team hos Job Vision. Vi kender det nemlig alle sammen. Det kan ramme os alle – men er et tabu for nogen. Vi hentyder til stress. At blive stresset er ingen skam. Hverdagen er ofte presset. Mange er super pressede på arbejdet. Der hersker høje forventninger både på jobbet og i privatlivet.

Meget skal nås dagligt. Det kan være en svær balance mellem arbejde og privatlivet med familie m.m. Stress kan skyldes meget. Stress kan også være kombinationer af flere faktorer i ens tilværelse – karrieskift.

Stress kan skyldes meget

Job Visions erfarne team kan hjælpe dig med stresscoaching og individuel coaching i fx spidsbelastede perioder. Som sagt kan stress være udløst af flere forskellige scenarier. Du har måske søgt på ”fyret og hvad så?” eller ”find job hurtigt”. Hos Job Vision kan du tale tingene igennem med en tillidsvækkende karriererådgiver i vores erfarne team. Vores team består af dygtige medarbejdere med høj faglighed og med forskellig erfaring.

Symptomer på stress kan spænde vidt. Det kan være vanskeligt at opdage de første spæde tegn på stress. Ofte er det nemlig desværre således, at stress langsomt kommer snigende. Derfor kan det være svært selv at blive bevidst om, at man er blevet stresset. Vi har ikke alle den samme stresstærskel, og der kan være vidt forskellige ting, som kan stresse os. Hertil kommer, at vores tegn på stress kan være til den milde side eller mere alvorlige tegn.

Tegn på stress kan eksempelvis være mavepine, anspændthed eller hovedpine. Hos nogle mennesker kan de endda opleve, at de bliver nedtrykte, hvilket er et psykisk symptom. Andre igen kommer ud for at opleve adfærdsmæssige symptomer i form af søvnløshed og lignende. Det vil med andre sige, at hver enkelt af os oplever individuelle symptomer på stress. Det skyldes, at vores krop siger fra, og signalerer, at noget er galt. Kroppen fortæller os, at nu må vi gøre noget ved problemet. Med til de fysiske symptomer hører bl.a. også indre uro, hjertebanken, nedsat potens, vægttab, hyppige infektioner m.m. Blandt de psykiske symptomer hører også ulyst, irritabilitet, træthed, angst, depression, manglende humor, hukommelsessvigt m.m. Endelig er de adfærdsmæssige symptomer. Det er søvnløshed, hyperventilation, ubeslutsomhed, højere sygefravær, aggressivitet m.m. Vigtigst af alt – find ud af, hvorvidt symptomerne er stressbetingede eller ikke. Ellers er det vanskeligt at løse problemet.