Personlighedstest

Der findes flere værktøjer at vælge imellem for rekrutteringsfirmaer, vikarbureauer, jobkonsulenter, karrierecenter m.m. Hos Job Vision anvender vi Extended DISC som redskab til at lave et øjebliksbillede af din personlighed. Extended DISC Personanalysen er et ikke-fordømmende værktøj til at analysere af adfærdsstil og drivkraft. Dette skaber et fælles sprog til øget selvforståelse, og hvordan ens adfærd bliver tilpasset med andres adfærdsstil.

Personlighedstesten giver forståelse for og indsigt i medarbejderes eller jobkandidaters adfærd og motivation. De fleksible rapportmuligheder, som Extended DISC personlighedstesten tilbyder, giver mulighed for at bruge værktøjet i alle tænkelige situationer, som har kommunikation, adfærd, ledelse, teamwork og motivation i fokus. Det er en fordel for alle Job Visions kandidater, at Extended DISC personlighedstest bliver anvendt. Det giver en klarere billede.

For os som rekrutteringsfirma og Job Visions HR medarbejdere, karrierecoaches, karriererådgivere, jobkonsulenter m.m. er det et brugbart HR-værktøj og et optimalt valg af personlighedstest. Det giver en ide om mennesker og deres ressourcer på to dage. Extended DISC personlighedstest forbedrer dine eller virksomhedens HR-mæssige kompetencer ved at tolke personlighedstests, adfærdsmønstre og kommunikationsmåden. I forbindelse med et rekrutteringsforløb, outplacement m.m. kan Extended DISC personlighedstest også med fordel anvendes. Denne personlighedstest bruges blandt Job Visions kandidater både på ledere og andre medarbejdere. Extended DISC personlighedstest tilbyder mange rapporter alt efter behov som værktøj for Job Visions karrierecoaches, karrierekonsulenter, jobkonsulenter m.fl. i forbindelse med vores kandidaters karriereskift, outplacement, genplacering m.m.

Extended DISC personlighedstest kan eksempelvis være opdelt i følgende afsnit: tillægsord, motivationsfaktorer, motivationsreducerende punkter, eksempel på ideelle overordnede, kommunikationsstil og beslutningstagning. Herunder er der et par eksempler på to af punkterne.

Motivationsfaktorer er faktorer, som motiverer den pågældende person. Det kan være ting som selvstændigt virkefelt, gode relationer til andre mennesker, klare målsætninger, passende grad af frihed, m.m. Faktorer, som reducerer en persons motivation kan fx være: at andre tager beslutning for personen, at blive alene, en inkompetent overordnet, ingen konkurrence, at andre foretager forandringer m.m.