Karriere eller ny karriere

Vil du gerne prøve noget nyt i din karriere? Ønsker du et karriereskift og et nyt job? Det kan være svært at komme videre i karrieren uden professionel hjælp fra et rekrutteringsbureau, vikarbureau eller outplacement bureau. Hos Job Vision har vi mange års erfaring i vejledning af kandidater, så Job Visions professionelle karriere coaches kan hjælpe dig med et skræddersyet forløb.

Der kan være flere grunde til, at du ønsker et skift i din jobkarriere, og ikke ønsker at blive i dette job flere år frem i tiden. Det er en ærlig sag, at du ikke længere er tilfreds med din dagligdag, selvom du er kompetent i dit job. Du kan risikere at havne i en såkaldt karrierekrise.

Måske er du grundlæggende tilfreds med dit job, men du ved samtidig, at du formår meget mere. Du savner måske udfordringer på jobbet eller drømmer om mere ansvar eller om at videreuddanne dig.

 

Drømmer du om ny karriere?

Du drømmer måske om at prøve noget nyt i din karriere uden, at du ved hvad. Du kan definere, hvad du elsker ved dit job, og hvad du er træt af, samt hvad du ønsker – eksempelvis mere indflydelse, flere penge m.m. Måske drømmer du om at arbejde med kommunikation m.m., så begynd gerne at læse stillingsopslag og de krav, der stilles i den forbindelse. Prøv at overveje, om et sådant job tiltaler dig.

Det kan også være, at du ved lige, hvad du drømmer om at arbejde med, men er bange for at tage springet – måske på grund af forventet lønnedgang. Hvis det nye job glæder dig mere, betyder lavere løn måske mindre. Du skal forberede dig ordentlig, hvis du laver karriereskift. En Job Vision karrierecoach kan hjælpe dig godt igennem en karrierekrise, så du kommer videre og bliver tilfreds med din karriere igen.