Karrierecoach og karriererådgiver

Arbejdsmarkedet har udviklet sig meget i de senere år. Det er ikke kun direktører og mennesker i topposter, som tænker på deres karriere og karriereskift. Karriererådgivning er for alle, og hos Job Vision arbejder vores professionelle jobkonsulenter, karrierecoaches og karriererådgivere ikke kun for eliten på arbejdsmarkedet. Mange ansatte eller fyrede medarbejdere overvejer, om de er tilfredse i deres karriere. Måske ønsker nogle mennesker nyt job og en ny karriere. Det kan være svært at definere, hvad man ønsker, og hvilken vej man ønsker at gå.

Derfor er det en god støtte at gennemgå et forløb hos Job Vision, som hjælper vores kandidater under hele forløbet. Hos Job Vision får du et individuelt forløb med en fast karrierecoach / karriererådgiver. Når man taler om karriere, kan man sige, at din karriere beskriver din vej igennem dit uddannelsesliv og arbejdsliv. De fleste medarbejdere kommer ud for forandringer undervejs i deres karriere. Det behøver ikke at være et udtryk for noget negativt. Du vælger ikke altid disse forandringer selv, men forandringer kan alligevel være positivt for dig.

Professionel karriererådgivning

Hvis du er blevet fyret af din arbejdsgiver, er det sjældent en rar følelse. En professionel karrierecoach eller karriererådgiver kan hjælpe dig til nyt job hurtigere. Hos Job Vision hjælper vores professionelle karrierecoaches eller karriererådgivere dig også med din jobsøgning. Det kan være mange år siden, at du sidst har skrevet jobansøgninger. Meget har ændret sig, hvad angår måden man søger jobs på. Job Visions professionelle karrierecoaches eller karriererådgivere hjælper dig også med at skrive et godt CV og afklaring af dine kompetencer og stærke og svage sider.

Hos Job Vision har vi stor erfaring i at motivere vores kandidater, og hjælper med at lægge en strategi for din jobsøgning og træne dig i jobsamtaler m.m. Du skal se motivationen som din drivkraft. Hos Job Vision har vi tæt kontakt til virksomheder i hele Danmark til glæde for dig.