Hvad er coaching?

Hvis du er blevet fyret fra dit job, er der meget at tage stilling til for dig. Når en dør bliver lukket, åbner der sig ofte flere nye døre. Du kommer til at tage dit liv og din fremtidige karriere op til overvejelse. Du tager stilling til dine stærke og svage sider. Du bestemmer dig måske for at få professionel vejledning og coaching med målet “find job hurtigt”. Du kan tale med en jobkonsulent eller karrierecoach i forbindelse med dit karriereskift og modtage karriererådgivning.

Først tænker du måske: hvad er coaching? Hos Job Vision arbejder vores professionelle karrierecoaches med coaching, karriereskift, outplacement. Job Vision hjælper hvert år mange tusinde fyrede mennesker tilbage i nyt job og videre i deres karriere. Hos Job Vision har du også mulighed for at gennemgå en personlighedstest i dit individuelle forløb hos os. Du får et skræddersyet forløb, som passer til dine aktuelle behov og ønsker for din videre karriere.

Men hvad er coaching så? Det er en optimal metode, som skaber forandring, afdækning og udnyttelse af dit personlige potentiale og bevidsthed herom. Coaching giver dig forøget personlig indsigt, som alt sammen er med til at imødekomme dine personlige mål. Dette kan være svært på egen hånd, så en karrierecoach er en god sparringspartner. Du bliver mere bevidst om dine kompetencer, potentiale og evner, og tænker i nye baner. Du kan lettere nå dine nye mål og bliver klar til forandringer.

Job Visions karrierrecoaches udfordrer din måde at tænke på og bryder din vanetænkning. Du får troen, viljen og motivationen til at komme videre samtidig med nye nødvendige værktøjer på vejen mod din nye karriere. Job Visions karrierecoach med dig hele vejen, og du får tilknyttet en fast karrierecoach hos Job Vision, hvor vi skræddersyr hvert enkelt forløb. Alle Job Visions karrierecoaches er uddannede og har stor erfaring med coaching.

I et coachingforløb er du i fokus, og det handler kun om dig i hver coaching session, så du motiveres og styrker din handlekraft. Sammen afdækker vi dine potentialer for din karriere, så du kan komme videre til nyt job.