Individuel coaching

 

Job Vision tilbyder altid skræddersyede forløb til opsagte medarbejdere, fordi Job Vision ved, at mennesker er forskellige. Det er forskelligt, hvor langt en opsagt medarbejder er nået i den mentale proces. De fleste mennesker bliver overraskede over, at de pludselig bliver fyret. De er ikke forberedt på, at de skal fyres. Derfor er der mange følelser i spil, og alle har forskellige reaktioner. Nogle mennesker kommer hurtigt videre i nyt job og ser fremad på deres nye karriere. Individuel coaching anvendes dog ikke kun overfor opsagte medarbejdere. Job Vision har jævnligt forløb med individuel coaching for eksempelvis direktører, men der mange muligheder.

Individuel coaching

Job Visions professionelle karriere coaches lytter til, hvad den opsagte medarbejders behov og ønsker er. Job Vision målretter sin karriererådgivning herefter og tilbyder individuel coaching. Job Visions coaching har det formål, at den opsagte medarbejder overvejer situationen. I denne forbindelse bruger karriere coachen spørgsmål som værktøj. Karriere coachen hjælper den opsagte medarbejder igennem et forløb. Formålet med dette formål er, at den opsagte medarbejder på egen hånd men med støtte fra karriere coachen finder brugbare løsninger. På denne måde får den opsagte medarbejdere større forståelse af situation.

Coaching er en god metode til, som giver mennesker evnen til at se nye aspekter af en sag. Samtidig giver coaching også nye idéer til, hvordan man fremover kan løse vanskelige udfordringer i karrieren. Coaching generelt er altså et godt værktøj sammen med et individuel coaching forløb med en af Job Visions karriere coaches. Man bruger ikke kun coaching i forbindelse med arbejde, men også i stigende grad i privatlivet. Coaching udvider menneskers bevidsthed omkring mange ting, og giver mennesker bedre overblik, så der kommer større klarhed i sammenhænge, hvor mennesker mangler overblik.

Du kan også vælge at se individuel coaching som privat karriererådgivning med din personlige karriererådgiver eller karriere coach hos Job Vision.