Job Vision Interim imødekommer behovet

Fra succesfuldt samarbejde med virksomheder heriblandt Weber – har Job Vision udviklet, fintunet og formaliseret en løsning for de arbejdsgivere, der har behov for projektansættelser af funktionærer, akademikere og ingeniører. Det håndterer Job Vision Interim specifikt.

Antallet af ansatte i projektansættelser/midlertidige ansættelser er over 200.000, siger Juliette Guldberg, Country Manager i Job Vision Interim: ”Der skabes flere og flere spændende, sæsonbetonede og tidsbegrænsede ansættelseskontrakter til akademikere, funktionærer og ingeniører, som hidtil tilknytningsmæssigt alene har været kendetegnet med årtier lange, ja ofte karrierelange, ansættelser i virksomhederne. Specielt blandt de yngre er interessen for en kortere tilknytning stigende, bl.a. fordi flere unge oftere ser den slags ansættelser som nyttige erfaringsstop på vej mod egen selvstændighed”.

Grillproducenten Weber i Danmark er en af de samarbejdspartnere, der har været med til at danne et grundlaget for løsningen.

Jørn Rønnow, Costumer Service Manager hos Weber-Stephen Nordic, uddyber erfaringerne: ”Vi er glade for, at Job Vision, som vores danske rekrutteringspartner, har fingeren på pulsen og lytter til vores ønsker. Hos Weber ser vi store perspektiver og bæredygtighed i Interim–tiltaget, fordi der alt andet lige sælges flest havegrill og udstyr i sommerhalvåret, hvor vi typisk har behov for at fordoble antallet af kundeservicemedarbejdere”, forklarer Jørn Rønnow, Customer Service Manager hos Weber-Stephen Nordic, der med 65 fastansatte og yderligere 12 kundeservicemedarbejdere på fleksible kontrakter samtidig agerer servicecenter for søsterafdelinger i andre europæiske lande. Hos Weber i Nørresundby har man det seneste år hos Job Vision, men før interim-konceptet blev formaliseret”, bestilt fire profilopgaveløsninger til midlertidige ansættelser i organisationen.

”Alle foreslåede kandidater viste sig velegnede. Typisk inden for 24 timer blev jeg hver gang præsenteret for tre til fem kvalificerede kandidater at vælge imellem. Helt perfekt.” fortsætter Rønnow.

Del