Vi arbejder stadig i Job Vision – og ikke bare for Job Vision

Job Vision rykker op på 4. pladsen i Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016. Job Vision blev ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i går aftes kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser i kategorien Mindre Arbejdspladser med 20-49 medarbejdere.

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place to Work har for 16. år i træk sat navn på de virksomheder i Danmark, hvor det er bedst at være ansat. 128 arbejdspladser har gennemført undersøgelsen i år, og der blev uddelt priser inden for tre forskellige kategorier: Store arbejdspladser (mere end 500 medarbejdere), mellemstore arbejdspladser (50-499 medarbejdere) samt mindre arbejdspladser (20-49 medarbejdere).

For at gøre sig gældende skal man score højt på Great Place to Work’s Trust Index® medarbejderundersøgelse, som evaluerer graden af tillid mellem ledelsen og medarbejdere med udgangspunkt i en definition af den gode arbejdsplads som et sted, hvor meda­r­bej­der­ne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. Og derudover skal man kunne score højt i sin Kulturprofil.

Job Vision scorer ret højt i egne medarbejder- og arbejdsglædemålinger, men deltagelsen i Great Place to Work sætter en ekstern markør og benchmark for, hvor godt Job Vision placerer sig som arbejdsplads i Danmark. Direktør Ib Hørup understreger at: ”Job Vision arbejder med mennesker og 95% af vores ydelser består af medarbejderkompetencer og -ydelser – så hvordan vi selv fungerer som arbejdsplads er afgørende for, hvad vi kan levere.” 

Job Visions DNA er evnen til at møde mennesket – lytte til, forstå og respektere det menneske og det team, som vi gerne vil hjælpe videre. Beviset for at det ikke er vores værktøjer men vores medarbejdere, som er unikke, understøttes af tilbagemeldinger som: “Jeg har fået en yderst behagelig og professionel behandling. meget ligetil og givende”, ”Mit selvværd steg i samtalen med dig” og “Når man træder ind ad døren hos Job Vision, bevæger man sig ind i en verden af venlig imødekommenhed, høj professionalisme og en dedikeret evne til at se muligheder – hele tiden”.

Hos Ib Hørup er reaktionen på oprykningen i år: “Det er skønt at rykke op på 4. pladsen, andet år vi deltager – men den største fornøjelse er, at vi får lov til at arbejde sammen med så engagerede og kompetente kolleger til hverdag. Vi har i Job Vision dette år bevist at ærlig åbenhed og gensidig tillid er værdier, vi holder fast i sammen, også hvis det bliver udfordrende.

Del