For jobcentre

Job Vision har siden 1994 været en effektiv sparrings- og samarbejdspartner for jobcentre rundt om i landet.

Job Visions kerneydelser er individuelle og virksomhedsrettede forløb for ledige inden for målgrupperne: forsikrede ledige, kontanthjælpsmodtagere, fleksjobbere, sygedagpengemodtagere og ledighedsydelsesmodtagere. Vi har ligeledes samarbejde med private virksomheder, forsikringsselskaber, lønsikringsselskaber og private personer i hele landet omkring outplacement, interim, Spouse job og karriererådgivning. Vores samarbejde med private virksomheder sikrer samtidig vedligeholdelse af virksomhedsnetværk samt indhentning af nødvendig viden i forbindelse med udplacering af vores ledige kandidater.

I Job Vision har vi mange års erfaring med, hvordan vi skaber det bedste match mellem virksomheder, der mangler arbejdskraft og den ledige kandidat. De virksomhedsrettede forløb er effektive og målrettede kandidatens næste job. Samtidig sætter vi alle sejl til for at bringe kandidaten tættere på selvforsørgelse. Vi har erfaring med at bruge virksomhedspraktik og løntilskud som en døråbner. Vi ser ofte, at de virksomhedsrettede forløb skaber udvikling og forandring, så der opnås ordinær beskæftigelse.

Vores rådgivning og vejledning er personlig og skræddersyet til lige præcis den enkelte. Vi ved, hvad erhvervslivet efterspørger, når det gælder nye medarbejdere og ikke mindst personlighed, kompetencer og motivation. Det gør, at vi kan arbejde målrettet med den personlige udvikling og afklaring.

Vi tager vores opgave og ansvar alvorligt og møder alle med respekt og ordentlighed. Vi er meget åbne i vores dialog, og vi er først tilfredse, når der opnås selvforsørgelse. Det kan lyde idealistisk, og det er det også, men det er aldrig blåøjet. Det handler ganske enkelt om at bruge kandidatens ressourcer, så de er ledige i kortest mulig tid. Samtidig sikrer vores indsats, at virksomhederne nemt og hurtigt kan gå til Job Vision, når de har brug for ny arbejdskraft.

Job Vision tilbyder en række forskellige ydelser. Fælles for alle forløbene er, at de skaber afklaring, motivation og jobparathed.