Job Vision søger flere medarbejdere til Weber i Nørresundby, der brænder for at yde verdens bedste kundeservice.

After Sales Supporter til finsk eller norsk team

Lige nu mangler Weber medarbejdere af finsk eller norsk oprindelse.

Du er:

Hurtig til at lære nyt, da der er mange serienumre at holde styr på. Du er detaljeorienteret, da det er vigtigt at du registrerer serienummer og fejlkoder korrekt. Du er dygtig til at kommunikere i skrift og tale og er god til at smile igennem telefonen. Du har minimum en af følgende sprog som modersmål – finsk eller norsk – endvidere behersker du engelsk i skrift og tale, og hvis du taler flere skandinaviske sprog, er det en klar fordel. Dertil kommer, at du har erfaring inden for kundeservice og reklamationsbehandling samt erfaring med Office-pakken og gerne Navision.

Weber tilbyder:

Ansættelsen er for perioden 4. marts til 15. august. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 8.00-18.00 mandag til fredag. Lønnen er attraktiv med mulighed for bonus. Jobbet er fuldtids i en spændende virksomhed med et stærkt brand, et højt aktivitetsniveau, top-engagerede kollegaer samt en række attraktive personalegoder, såsom pensionsordning, landets bedste kantineordning, motionsrum, en aktiv personaleforening m.m.

Weber bygger på ildsjæle og brændende entusiasme. Weber har en uformel omgangstone, et godt sammenhold og højt humør – samtidig med, at der fokuseres på at nå de opsatte mål. Weber sælger ikke blot grill og tilbehør – hos Weber lever og ånder medarbejderne for at skabe unikke grilloplevelser for kunder og medarbejdere.

Ønsker du at blive en del af Webers nye team, skal du sende din ansøgning til:

Juliette Guldberg
jugu@jobvision.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os gerne din ansøgning straks.

Har du spørgsmål?